filme subtitrate online

Termeni si Conditii

Va amintim ca sursele de une sunt luate descrierile sunt: http://www.cinemagia.ro & http://www.cinemarx.ro

Website-ul www.filme-subtitrate.info nu gazduieste niciun film, noi doar cautam pe internet filmele si le postam pe site-ul nostru ( http://www.filme-subtitrate.info ).  Noi nu putem repara linkurile stricate ci doar sa cautam o alta copie a filmului. Filmele nu sunt hostate / gazduite de catre noi, echipa Filme-Subtitrate.info ; filmele sunt urcate pe site-uri de streaming video gen VideoWeed.com, Novanov.com, divxden.com, si multe altele.

Filme-Subtitrate.info este absolut legal, nu gazduim fisiere in format .avi .mp3 .png .jpg etc. Noi doar indexam linkuri catre siteurile care hosteaza filmele. Website-ul nostru este 100% legal, nu hostam si uploadam filmele.
Intainte de a accesat site-ul nostru http://www.filme-subtitrate.info trebuie sa respectati regulile de mai jos.
Respectarea termenilor si conditilor.
Administratorii site-ului filme-subtitrate.info (http://www.filme-subtitrate.info) nu pot fi trasi la raspundere despre ce posteaza / discuta utilizatorii inregistrati pe site.
Este interzisa folosirea oricarui material de pe acest site, copierea / adaugarea, fara a avea dreptul unui administrator al site-ului www.filme-subtitrate.info

Orice reclamatie fara a ne contacta pe noi administratorii site-ului  filme-subtitrate.info se considera drept un abuz iar noi va vom cere despagubiri materiale.
Conform Legii dreptului de autor, Art. 8 si Art. 10, preluarea oricaror date de pe acest site fara acordul scris al proprietarului site-ului, reprezinta o infractiune.

Acest site este non-profit, el a fost creat pentru acei utilizatori care doresc sa vizioneze filme, noi nu gazduim niciun film / material, fisierele sunt urcate de catre alti utilizatori pe site-uri de upload. Noi doar indexam link-urile! Noi NU putem garanta pentru integritatea filmelor. Noi NU sustinem pirateria! Daca doriti o calitate foarte buna si clara la filme va rugam CUMPARATIVA DVD-UL CU FILMUL FAVORITE.

Noi doar promovam aceste filme si in acelasi timp il comvingem pe utilizator ca un film bun merita cumparat.

Va multumim si vizionare placuta !

Leave a comment