filme subtitrate online

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader (2010)

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader este un film 3D de aventura ce va avea premiera pe 10 decembrie in cinematografele din Romania. Filmul este facut dupa romanul lui C. S. Lewis, The Voyage of the Dawn Treader, care este de fapt o continuare a seriei The Chronicles of Narnia.

Distributia: Skandar Keynes – Edmund Pevensie, Georgie Henley – Lucy Pevensie, Will Poulter – Eustace Scrubb, Ben Barnes – King Caspian, Laura Brent – Lilliandil si Liam Neeson – vocea lui Aslan.

The Dawn Treader este prima nava vazuta in Narnia de secole. Regele Caspian a construit-o pentru calatoriile sale in cautarea celor sapte lorzi, oameni pe care unchiul sau Miraz i-a exilat in timpul domniei. Calatoria ii are in prim plan pe Edmund Pevensie, Lucy Pevensie, enervantul lor var Eustace Scrubb si regele Caspian. Misiunea lor este una foarte complicata si plina de peripetii: dragoni, pitici, sirene, grup de razboinici rataciti in universul Narniei, un rau care se transforma in aur etc. In cele din urma se vor intalni cu Lilliandil, fiica lui Ramandu, care il va readuce pe vechiul lor prieten Aslan.

Filmarile au inceput in iulie 2009, tocmai in indepartata Australie, Queensland mai exact. Acestea au continuat in Warner Roadshow Studios (august si septembrie), iar scenele cu faimoasa nava au avut loc in Cleveland, o suburbie a Queenslandului. In timpul Festivalului de la Cannes au fost prezentate cateva bannere cu filmul, urmate de un poster tip teaser. Bugetul acestei productii regizate de Michael Apted consta in suma de 140 milioane $.

http://embed.videoweed.com/embed.php?v=2qsxo9ze4rhor&width=954&height=613

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s