filme subtitrate online

FIND ME GUILTY (2006)

Aflat deja la racoare cu o pedeapsa de 30 de ani, lui Jackie (Vin Diesel) i se ofera sansa de a-si scurta perioada de detentie daca depune marturie impotriva multora dintre cei mai apropiati prieteni ai lui. Dar Jackie refuza sa-si tradeze “familia”, si merge pana acolo incat se apara singur in ceea ce va deveni cel mai indelungat proces criminalistic din acea epoca.

La inceput descurajat de complicatele reguli ale curtii cu juri, Jackie se relaxeaza in atentia publicului, afirmand sus si tare “nu-s un gangster… sunt un gagster” (comediant). Cu hotararea sa de neclintit si cu loialitatea neconditionata, Jackie ii surprinde mereu chiar si pe cei mai sceptici asupra intentiilor sale.

Dupa 21 de luni, procesul Lucchese devine cel mai lung din istoria Statelor Unite, si continua sa ramana o referinta de-a lungul anilor, ca un moment unic in istoria judiciara, avand 20 de acuzati, 20 de avocati ai apararii, si o lista neobisnuit de lunga de capete de acuzare; numai pledoaria de incheiere a unuia dintre avocati a durat cinci zile incheiate.

Uneori amuzant, alteori foarte serios, procesul si ce a urmat pentru Jackie dupa aceea in acest moment crucial al istoriei acuzarii criminalistice au culminat intr-unul dintre cele mai socante si remarcabile verdicte din istoria juridica a Americii.

Filmul online “Find me Guilty” – Prima parte

http://embed.videoweed.com/embed.php?v=3xrx4pj8p99yf&width=954&height=613

Filmul online “Find me Guilty” – Partea a doua

http://embed.videoweed.com/embed.php?v=wb1tdq2at9pm6&width=954&height=613

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s