filme subtitrate online

KNOWING (2009) – Numere Fatale

Knowing este un film ştiinţifico-fantastic produs in anul 2009, in regia lui Alex Proyas şi în rolul principal Nicolas Cage. Proiectul a fost iniţial ataşat la un număr de regizori în cadrul Columbia Pictures, dar a fost plasat şi, pentru un eventual răspuns, la Escape Artists. Producţia a fost susţinută financiar de către Summit Entertainment. Knowing a fost filmat în Melbourne, Australia, folosind diverse locaţii pentru a reprezenta Boston-Zona de setare. Filmul a fost lansat pe data de 20.03.2009, în Statele Unite. DVD şi Blu-ray s-au lansat pe 7 iulie 2009.
Un captivant thriller de actiune de proportii globale despre un profesor care se descopera previziunile terifiante despre viitor şi îşi propune să le împiedice de la realitate.

În 1958, ca parte a ceremoniei de inaugurare a unei şcoli elementare noi, un grup de studenti este invitat să redacteze imaginile si să fie stocate într-o capsulă a timpului. Dar o fetita misterioasa se pare ca umple foaia de hârtie cu un sir de numere, aparent aleatore.

Cincizeci de ani mai târziu, o nouă generaţie de elevi examineaza continutul capsulei si mesajul criptic al fetei ajunge in mainile tanarului Caleb Myles. Dar cine este tatal al lui Caleb? Profesorul John Koestler (Nicolas Cage), care face descoperirea uimitoare ca mesajul codificat prevestiteste cu mare acuratete datele, moartea şi coordonatele fiecare dezastru major din ultimii 50 de ani. Cand John dezvaluie secretele documentului din capsula timpului, el îşi dă seama ca documentul prezice evenimente viitoare, dintre care ultimul indiciu despre distrugerea la scară globală şi pare să-l implice cumva pe John şi fiul său. Atunci când încercările lui John de a alerta autorităţile cad pe urechi surde, el încerca să prevină distrugerea.

Cu ajutorul reticentei Diana Wayland (Rose Byrne) şi Wayland Abby, fiica şi nepoata autoarei acum decedate a profetiilor, eforturile din ce în ce mai disperate ale lui JOhn să-l ia pe o cursă inima-pounding de timp până când el se trezeste cu care se confruntă final dezastre şi sacrificiul suprem.

http://embed.videoweed.com/embed.php?v=9v40hzit3z3sy&width=600&height=480

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s