filme subtitrate online

CLICK (2006)

Michael Newman (Adam Sandler) este casatorit cu frumoasa Donna (Kate Beckinsale) si ei au doicopii extraordinari, Ben (Joseph Castanon) si Samantha (Tatum McCann). Dar el nu reuseste sa-i vada des deoarece lucreaza foarte mult la firma sa de arhitectura cu speranta desarta ca seful lui nerecunoscator (David Hasselhoff) ii va recunoaste intr-o zi contributia lui nepretuita si il va face partener.

Odata ce va ajunge pe un drum mai usor, el va fi capabil sa-si indrepte atentia catre sotia si copiii sai. Cel putin acesta este lucrul pe care el si-l spune lui insusi.

Dupa ce a stat o noapte intreaga la serviciu, un Michael obosit devine frustrat deoarece nu-si poate da seama care din telecomenzi va porni televizorul. Michael porneste in cautarea unui dispozitiv universal, cu care sa opereze tot echipamentul sau electronic . Ajunge in camera din spate a magazinului Bed, Bath & Beyond, unde un angajat excentric, Morty (Christopher Walken) ii ofera un gadget experimental unicat si garantat ca-i va schimba viata. Morty nu glumea. Curand Michael este stapanul domeniului sau, pornind fiecare aparat cu numai o apasare de buton.

http://embed.videoweed.com/embed.php?v=a239k75as0hbs&width=600&height=480

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s